lunes, 16 de septiembre de 2013

Bossa del Berenar / Bolsa de la Merienda


  Amb la tornada a l'escola en Pau necessitava una bosseta per a dur l'esmorzar. Així que, tot i que reconec que la vaig fer a última hora, vaig cosir-li aquesta. 

  Con la vuelta al cole Pau necesitaba una bolsita para llevar el desayuno. Así que, aunque reconozco que la hice última hora, le cosí ésta.

  Amb el cotxe i el camió em vaig assegurar que li agradaria! Me'ls va enviar la Laia del blog Qzetes fa mesos, quan cercava algú que em pogués donar un retallet de tela de xai per a fer aquesta aplicació del xai Timmy. Moltes gràcies Laia!

 Con el coche y el camión me aseguré que le gustaría!  Me los envió Laia del blog Qzetes hace meses, cuando buscaba alguien que me pudiera dar un recorte de tela de piel de cordero para hacer esta aplicación de la oveja Timmy. Muchas gracias Laia!



   Vaig fer les costures amb un fil multicolor que m'encanta i penso que dóna un toc molt alegre.
  Hice las costuras con un hilo multicolor que me encanta y pienso que da un toque muy alegre.


 A la xarxa trobareu múltiples tutorials de com fer una bossa pel berenar, jo vaig seguir aquest.



 En la red encontrareis múltiples tutoriales de cómo hacer una bolsa para la merienda, yo seguí éste.



10 comentarios:

  1. Preciosa la bossa! I els detallets del camió super encertats per a els nens que tant costa trobar robes amb coses que els hi agradin!
    Aquests dies anem tots de tornades a l'escola!! Bon inici de curs i fins aviat !

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb en Pau, com que és un boig de tot el que tingui rodes, era garantia segura apostar per un cotxe i un camió! Encara tinc pendent de fer la bata de la Naii, espero que la bata que porta ara li duri encara unes setmanes, tot i que ja li justeja.

      Eliminar
  2. Quina monada! Jo també tinc pendent fer-li'n una a la Valentina per al l'escola bressol. M'apunto la idea del fil multicolor, queda genial.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, la veritat és que quan vaig anar a demanar-lo a la merceria no sabia si en trobaria. Recordava uns texans de quan era nena que tenien la costura amb aquest tipus de fil, i m'encantava. Així que vaig provar sort, i efectivament n'hi ha, de cotó i també per cosir texà!

      Eliminar
  3. és molt xula!! jo encara haig de fer la bosseta de l'esmorzar pel meu fill... vaig tard!! :-)
    I m'has donat una idea, que tinc una tela de vehicles que segurament em servirà per fer un parell d'aplicacions!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que a en Bernat li agradarà, penso que amb els nens l'aposta pels vehicles sol ser una aposta segura. I per tard no pateixis, no ets la única! jo encara haig de començar amb la bata de la Naii, i la Mar la tinc a pocs dies de nèixer!

      Eliminar
  4. M'agrada molt la bosseta, serà l'enveja dels altres nens, com aquesta cap!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies. El millor és lo barateta que m'ha sortit la tela! És de la botigueta magrebina de Salt, fa uns dies en vaig sortir ben firada!

      Eliminar
  5. M'agrada el fil de colors!

    I algun dia m'haig de posar amb les aplicacions... té delicte que encara no n'he fet cap!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pensava haver-les fet jo directament, però com que el temps m'apremiava, ja que l'estava cosint el vespre abans, vaig decidir retallar directament el dibuix i enganxar-lo. No ho havia fet mai, però trobo que és ràpid i dona bon resultat. T'animo a provar-ho!

      Eliminar