domingo, 22 de septiembre de 2013

L'aixovar de la Mar / L'ajuar de Mar


Aquí teniu l’aixovar que he cosit per la Mar. La tela és de Windham Fabric, i tot i que mai hauria dit que li cosiria tot un kit en tons roses, haig de dir que em vaig enamorar de la tela quan la vaig veure, i vaig sucumbir al color rosa per nena...

Aquí teneis el ajuar que he cosido para Mar. La tela es de Windham Fabric, y aunque nunca habría dicho que le cosería todo un kit en tonos rosas, debo decir que me enamoré de la tela cuando la vi, y sucumbí al color rosa para niña ...


Li he fet l’amanyac seguint aquest tutorial de Cal Joan, tot i que vaig fer-lo amb les mides de 80x90cm, que la Mar es preveu que serà gran! La part interior és feta amb minky llis.

Le he hecho el arrullo siguiendo este tutorial de Cal Joan, aunque lo hice con las medidas de 80x90cm, que Mar se prevé grande! La parte interior està hecha con minky liso.


La capa de bany la vaig fer prenent com a referència una capa de bany d’en Pau, també és més grossa del que solen fer les capes de bany de nadons, volta el metre per cantó, però penso que així es poden fer servir durant molt més temps.

La capa de baño la hice tomando como referencia una capa de baño de Pau, también es más grande de lo que suelen hacer las capas de baño de bebés, alrededor de un metro por lado, pero pienso que así se puede usar durante mucho más tiempo.


La bosseta pels bolquers és totalment improvisada però m’encanta el resultat. És prou grossa com perquè quan sigui més gran hi càpiga una muda i un parell de bolquers de talla grossa.

La bolsita para pañales es totalmente improvisada pero me encanta el resultado. Es suficientemente grande como para que cuando sea mayor quepa una muda y un par de pañales de talla grande.


La bosseta pels xumets l’he fet prenent com a exemple una bosseta que tenia de quan en Pau va néixer. El nom i els aneguets estan cosits a punt de creu. En els propers dies us penjaré el tutorial.

La bolsita para chupetes la he hecho tomando como ejemplo una bolsita que tenía de cuando Pau nació. El nombre y los patitos están cosidos a punto de cruz. En los próximos días os colgaré el tutorial.


La cinta porta-xumets l’he fet seguint un tutorial del blog De tijera Rápida, però per al meu gust l’allargada està bé per a nounats, però per a nens més grans penso és millor afegir-hi 10 cm ben bé a l’allargada.

La cinta porta-chupetes la he hecho siguiendo un tutorial del blogDe tijera Rápida, pero para mi gusto la alargada está bien para recién nacidos, pero para niños mayores pienso es mejor añadir como mínimo 10 cm más de largo.



I el necesser de la petita l’he fet seguint el tutorial de Acericu y Mandil. He modificat les mides a 25cm i 5cm (enlloc dels 21 i 4 cm que fa ella), per a fer-lo un xic més gran. També he aprofitat per afegir unes butxaques a la tela interior abans de cosir el necesser.



Y el neceser de la pequeña lo he hecho siguiendo el tutorial deAcericu y Mandil. He modificado los tamaños a 25cm y 5cm (en lugar de los 21 y 4 cm que hace ella), para hacerlo un poco más grande. También he aprovechado para añadir unos bolsillos en la tela interior antes de coser el neceser.

8 comentarios:

  1. Caram!! La Mar ja ho té tot apunt. La tela és molt bonica. Esperem que et/us vagi tot molt bé. Una abraçada!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! Tot i que encara li queden 2 setmanes, jo crec que en pocs dies ja serà aquí!

      Eliminar
  2. Uauuu!! Quina passada de coses boniques!! He de fer un regal a un recén nascut i estava donant voltes a quin kit podria fer... he trobat l'inspiració!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies! La veritat és que tot són cosetes molt útils i fàcils de fer.

      Eliminar
  3. Jo tampoc sóc de roses però amb aquest conjunt faria una excepció! Molt bona canasteta, ja et veig preparada :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies! Espero que no hi trobi a faltar res, sinó per si de cas tinc encara un retallet per a fer el que convingui. Mai hauria dit que 1,5m de tela podia donar per tant!

      Eliminar
  4. T'ha quedat genial, quina bona rebuda que tindrà la Mar! ;-)

    ResponderEliminar