viernes, 13 de septiembre de 2013

Tornada a l'escola / La vuelta al cole

   He estat dos mesos desconnectada de la blogosfera sense previ avís. Us demano disculpes. Només dir-vos que m'han servit per gaudir d'un estiu amb en Pau com no havia tingut l'oportunitat fins ara, i que hem après junts moltes coses i he tingut també algunes estones per cosir, però ja us ho aniré ensenyant tot poc a poc. La panxa ha anat creixent i la Mar ja és apunt d'arribar. 

 He estado dos meses desconectada de la blogosfera sin previo aviso.  Os pido disculpas. Sólo deciros que me han servido para disfrutar de un verano con Pau como no había tenido la oportunidad hasta ahora, y que hemos aprendido juntos muchas cosas y he tenido también algunos ratos para coser, pero ya os lo iré enseñando todo poco a poco. La barriga ha ido creciendo y Mar ya está a punto de llegar.   Dit això, amb el setembre arriba la tornada a l'escola. En Pau ha començat P3, i tot i que no me n'adono s'està fent gran! A l'escola ens van demanar una capsa de sabates on poder-hi guardar una muda de recanvi.  Dicho esto,  en septiembre llega la vuelta al cole. Pau ha comenzado P3, y aunque no me de cuenta se está haciendo mayor! En la escuela nos pidieron una caja de zapatos donde poder guardar una muda de recambio.   Després de tot l'estiu fent activitats a l'aire lliure, vam rescatar els pots de pintura que tant li agraden per a que pintés un mural en un tros de paper d'embalar. 

 


 Después de todo el verano haciendo actividades al aire libre, rescatamos los botes de pintura que tanto le gustan para que pintara un mural en un trozo de papel de embalar.
   El resultat, una obra mestra en un bon retall de paper que ens va servir per folrar la capsa per a l'escola i ens va sobrar una retall amb el que podrà embolicar el regal que li té preparat a la seva germana Mar.

 El resultado, una obra maestra en un buen recorte de papel que nos sirvió para forrar la caja de la escuela y , nos sobró un recorte con el que podrá envolver el regalo que le tiene preparado a su hermana Mar.
3 comentarios:

 1. Ohh que maco!!
  Jo t'anava a escriure per preguntar-te si tot anava bé, després d'estar tan desconnectada!!
  Molts petonets!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gràcies bonica!
   Es que amb en Pau a casa m'he dedicat plenament a ell. No ho havia planejat així, però la veritat és que m'ha encantat poder-ho fer!

   Eliminar