lunes, 10 de junio de 2013

Pastís de bolquers i més . . . / Pastel de pañales y más . . .

  Ja fa uns dies que la Marta, una de les educadores de l'escola bressol, ha agafat la baixa per afrontar les darreres setmanes d'espera de la seva filla Paula. Les famílies de l'escola vam decidir de preparar un detallet per a les dues. Així que unes quantes mames vam passar una agradable tarda de manualitats preparant un pastís de bolquers i un bloc fet amb cartolines, on en cadascuna d'elles hi havia un dibuix, una foto, un desig... que cada nen de l’escola junt amb les seves famílies havia preparat per a la Marta i la Paula.


    La darrera tarda que va treballar vam aparèixer a l'escola molts dels pares i mares per a dur-li el detallet. Sembla que li va agradar! Podeu trobar cercant a la xarxa diversos tutorials de com preparar un pastís de bolquers. És fàcil, força ràpid i penso molt pràctic. 


  Ya hace unos días que Marta, una de las educadoras de la guardería, ha cogido la baja para afrontar las últimas semanas de espera de su hija Paula. Las familias de la escuela decidimos preparar un detallito para las dos. Así que unas cuantas mamas pasamos una agradable tarde de manualidades preparando un pastel de pañales y un bloc hecho con cartulinas, donde en cada una de ellas había un dibujo, una foto, un deseo ... que cada niño de la escuela junto con sus familias había preparado para Marta y Paula.


   La última tarde que trabajó aparecimos en la escuela muchos de los padres y madres para llevarle el detallito. Parece que le gustó! Podéis encontrar buscando en la red muchos tutoriales de cómo preparar un pastel de pañales. Es fácil, muy rápido y pienso muy  práctico.










4 comentarios:

  1. Seguríssim que li va agradar. Els bolquers sempre són benvinguts. I el bloc no cal ni dir-ho!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sabiem que comprar i ens vam decidir pel més pràctic!

      Eliminar
  2. Que maco i pràctic, devia estar ben contenta!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, va donar la impressió que li havia fet molta il.lusió, sobretot, crec que perquè no s'ho esperava.

      Eliminar