domingo, 2 de junio de 2013

Desig sorpresa / Deseo sorpresa

  El Petit Taller de Costura és el blog d'una mare, una filla i una néta a les que coneixem des de fa molts anys. De la mà del fill, germà i tiet, divendres vam rebre aquesta grata sorpresa. Les tres han volgut col·laborar en aquest projecte regalant-nos un retall de tela preciós i dos desitjos que estic segura que a en Pau i a la seva germaneta els encantaran. Moltes gràcies boniques!


  El Petit Taller de Costura es el blog de ​​una madre, una hija y una nieta a las que conocemos desde hace muchos años. De la mano del hijo, hermano y tío, el viernes recibimos esta grata sorpresa. Las tres han querido colaborar en este proyecto regalándonos un recorte de tela precioso y dos deseos que estoy segura que a Pau y a su hermanita les encantarán. Muchas gracias guapísimas!

4 comentarios:

  1. Ens feia molta il·lusió participar-hi! És un projecte molt bonic i tendre, segur que els teus fills sentiran una escalfor especial. Una abraçada!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! Penso que els farà, com a mi, molta il.lusió el saber-se abrigats per tanta gent que de manera desinteressada aneu col.laborant en el projecte.

      Eliminar