martes, 4 de junio de 2013

Funda de plàstic per la motxilla / Funda de plástico para la mochila


    La setmana passada, un dia al vespre després de sopar, el meu home em va demanar si podia fer-li una funda de plàstic (com les que es posen als cotxets quan plou) per a una motxilla-cantimplora nova per quan fa sortides llargues en bici. Em va dir que ho volia per quan hi hagués fang, que no se li embrutés. Em va semblar perfecte i li vaig dir que ho miraria. El tema està en que, després de molts dies de pluja, la necessitava per tres dies després.


    La semana pasada, un día por la noche después de cenar, mi marido me pidió si podía hacerle una funda de plástico (como las que se ponen a los cochecitos cuando llueve) para una mochila-cantimplora nueva para cuando hace salidas largas en bici. Me dijo que lo quería para cuando hubiera barro, que no se le ensucia. Me pareció perfecto y le dije que lo miraría. El tema está en que, después de muchos días de lluvia, la necesitaba para tres días después.


     Buf! Ja em veieu a mi, sense patró i a contra-rellotge improvisant la funda de plàstic.  El plàstic havia estat un protector per la taula per possar sota les estovalles, i ara l'estic reciclant fent-lo servir per a tot el que ha de ser impermeable o transparent. Al final, i malgrat la improvisació, el resultat va ser força acceptable. Llàstima que al final va acabar apareixent el sol, i no li va fer falta estrenar-la!

   Buf! Ya me veis a mí, sin patrón y a contra-reloj improvisando la funda de plástico. El plástico había sido un protector para la mesa para poner debajo el mantel, y ahora lo estoy reciclando usándolo para todo lo que tiene que ser impermeable o transparente. final, pese a la improvisación, el resultado fue bastante aceptable. Lástima que al final acabó apareciendo el sol, y no le hizo falta estrenarla!







8 comentarios:

  1. Ei, que bé t'ha quedat! "Llàstima" que no l'hagi pogut estrenar però el sol sempre és benvingut, sobretot després de tants dies. Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, jo també m'alegro que per fi hagi arribat el sol! Ja tindrà altres oportunitats per estrenar-la.

      Eliminar
  2. Bona Idea i Mooolt bona solució!!!!!
    Felicitats!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies! De fet la idea va ser seva, jo només vaig intentar posar-la en pràctica

      Eliminar
  3. A mida a mida! t'ha quedat perfecte!! Molt millor que si haguéssis anat a la botiga, i a més reciclant!! M'encanta!!

    ResponderEliminar