viernes, 21 de junio de 2013

Fem pizza / Haciendo pizza

  Els divendres a casa, per sopar, sol haver-hi pizza. A en Pau, que no es massa donat a provar coses noves, la pizza li encanta! Des de fa unes setmanes la fem a casa. Li encanta la cuina i he descobert que a més, és una manera fàcil de que s'interessi per provar coses noves. Després de mesos d'intentar que provés el formatge (només se'l menjava fos a la pizza), mentre en preparàvem una em va preguntar: "que és això?", i li vaig respondre que era formatge ratllat. "I és bo?" em demana, "I tant que és bo, vols provar-lo?". No sabeu la quantitat de formatge ratllat que es va arribar a menjar! Jo no donava a l'abast per omplir els forats a la pizza que anava deixant! Pocs dies després va provar-lo també llescat, i ara en menja sense problemes. La cuina, quin gran invent pels nens!


  Los viernes en casa, para cenar, suele haber pizza. A Pau, que no es demasiado dado a probar cosas nuevas, la pizza le encanta! Desde hace unas semanas la hacemos en casa. Le encanta la cocina y he descubierto que además, es una manera fácil de que se interese por probar cosas nuevas. Después de meses de intentar que probara el queso (sólo lo comía derretido en la pizza), mientras preparábamos una me preguntó: "que es esto?", Y le respondí que era queso rallado. "Y es bueno?" me preguntó, "Por supuesto que es bueno, quieres probarlo?". No sabéis la cantidad de queso rallado que se llegó a comer! Yo no daba abasto para llenar los agujeros en la pizza que iba dejando! Pocos días después quiso probarlo también en lochas, y ahora lo come sin problemas. La cocina, qué gran invento para los niños!

8 comentarios:

  1. Jo també faig servir aquesta tàctica.........i funciona!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A vegades ens compliquem molt i al final no deixen de ser nens, i com a nens accepten tots els jocs!

      Eliminar
  2. Ara tens un autèntic formatger a casa. Sovint aquesta és la millor manera de fer-los deixar endarrere els prejudicis, de manera subtil els fas anar per on vols, com un joc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si és ben veritat. Ara hauré de pensar alguna cosa per la fruita que és el que pitjor portem!

      Eliminar
  3. ¡Qué bueno!
    Pues mi niño debe ser uno de los pocos que no quiere comer pizza, y eso que colabora para hacerla...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jaja, no te creas que Pau no és raro, creo que és el único niño al que no le gustan los caramelos, el chocolate y el helado. Esto si que es raro!

      Eliminar
  4. Clar, així de simple!! M'ho apunto per d'aquí uns mesos!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No m'ha funcionat sempre ni amb tot, però com que els sol agradar la cuina és un bon recurs!

      Eliminar