martes, 25 de junio de 2013

Aplicacions petjades / Aplicaciones huellas

       Aquí teniu la solució a un petit desastre! Aquesta és una de les camises que en Jordi i en Pau em van regalar pel dia de la mare. Se'm va ocorre planxar-la un xic abans de posar-me-la i... imagineu-vos la meva cara quan la planxa es va quedar enganxada en un dels laterals... (haig de dir que la planxa és el que pitjor se'm dona de tota les tasques domèstiques!). Així que "a petits mals grans remeis", i vaig improvisar aquestes petjades per a tapar el petit foradet que se m'hi havia fet. Estic contenta amb el resultats, penso que queda prou dissimulat!

  Aquí tenéis la solución a un pequeño desastre! Ésta es una de las camisas que Jordi y Pau me regalaron en el día de la madre. Se me ocurrió plancharla un poco antes de ponérmela y ... imaginaos mi cara cuando la plancha se quedó pegada a uno de los laterales… (tengo que decir que la plancha es lo que peor se me da de toda las tareas domésticas!). Así que "a pequeños males grandes remedios", y improvisé estas huellas para tapar el pequeño agujero que se había hecho. Estoy contenta con el resultado, pienso que queda bastante disimulado!

12 comentarios:

  1. Mágrada molt com t´ha quedat!!!! Una aplicació ben original!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! La veritat és que el mèrit és de l'Alba, una amiga que em va sugerir fer unes petjades en comptes d'uns cors que tenia previst fer.

      Eliminar
  2. Queda molt graciós i com que és una brusa "pre-mama" sempre et pots imaginar que el petit/a té els peuets allí. Per cert, m'agradaria enviar-te un retallet per al Bai Jia Bei, em pots dir com fer-te'l arribar? Et deixo el meu mail: lupe_ballester[arroba]hotmail.com

    Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, per la floreta i per voler col.laborar amb el Bai Jia Bei, quina il.lusió! Ara t'envio un e-mail.

      Eliminar
  3. M'agrada molt, ningú ho diria que s'hi amaguen uns foradets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs deu n'hi dó el que hi havia! Es que amb la planxa sóc un desastre!

      Eliminar
  4. Ohhh! Ara si que es nota la panxolina!! Realment ningú ho diria que tapen cap foradet!! Són ben adients per una camisa pre-mamà!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí!! Amb en Pau no se'm va veure gaire, però amb la Mar (per fi hem decidit el seu nom!) em creix per moments!

      Eliminar
  5. Fanny, t'ha quedat molt bé, i molt adient pel teu "estat", jeje! Segur que a la Mar li farà molta gràcia quan sigui gran i ho vegi ;-)

    ResponderEliminar
  6. Súper xules les petjades!!!!!!!!!!!! I veig que la panxa va creixent !!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si...! Creix més ràpid que amb en Pau, com es nota que la carn està més "donada"! Jeje

      Eliminar