viernes, 26 de abril de 2013

Punt de llibre / Punto de libro

        Aquest cap de setmana és la festa major del poble: Festes del Roser de la Cellera de Ter. Un any més, la biblioteca Colldegria ha organitzat el concurs de punts de llibres per a nens menors de 7 anys. I hi hem anat amb en Pau a pintar una estona. Aquest any el tema era Sant Jordi.

   Este fin de semana es la fiesta mayor del pueblo: la Festa del Roser de la Cellera de Ter. Un año más, la biblioteca Colldegria ha organizado el concurso de puntos de libro para niños menores de 7 años. Y hemos ido con Pau a pintar un rato. Este año el tema era Sant Jordi. 


       Li havia preparat colors, gomets i pintura perquè no sabia amb què preferiria pintar (tot i que ho imaginava). Al final s'ha decidit per la pintura i ha pintat amb bastonets de les orelles. 

  Le había preparado colores, pegatinas y pintura porque no sabía con qué preferiría pintar (aunque lo imaginaba). Al final se ha decidido por la pintura y ha pintado con bastoncillos de las orejas.


      Hem deixat el punt de llibre a la biblioteca a l'espera que el jurat, havent-los vist tots, esculli els punts de llibre que es repartiran a la biblioteca durant l'any. La Cellera té un bon nombre de petits artistes, ben segur que el jurat ho tindrà moltdifícil!


  Hemos dejado el punto de libro en la biblioteca a la espera de que el jurado, habiéndolos visto todos, escoja los puntos de libro que se repartiran en la biblioteca durante el año. La Cellera tiene un buen número de pequeños artistas, seguro que el jurado lo tendrá muy difícil!



Aquest és el punt de llibre que ha pintat en Pau.
Éste es el punto de libro que ha pintado Pau.


Bones Festes a tots els Cellerencs i Cellerenques!


3 comentarios:

  1. Bona festa major i veiem que tens un gran artista a casa!!!!!

    ResponderEliminar
  2. ahhh, que bo! ja he desxifrat d'on ets!! jajaja a veure si guanyeu amb aquesta obra d'art!! per cert, bastonets de les orelles com a pinzells? no ho havia pensat mai!!

    ResponderEliminar
  3. Ha estat una festa una mica passada per aigua, però què hi farem!
    Els bastonets de les orelles són pràctics perquè és un estri diferent i perquè com en aquest cas, els vaig poder llençar sense haver d'estanr rentant. Hauria estat molt poc pràctic estant a la biblioteca!

    ResponderEliminar