viernes, 19 de abril de 2013

Fem un hort! / Haciendo un huerto!

        Ha arribat la primavera i el bon temps! I ens hem animat a fer un hortet a la terrassa per a que en Pau pugui veure com creixen algunes verdures.

   Ha llegado la primavera y el buen tiempo! Y nos hemos animado a hacer un huerto en la terraza para que Pau pueda ver cómo crecen las verduras.

       La veritat és que ni el seu pare ni jo en tenim ni idea d'horts, cultius i plantes. Però l'experiència ens servirà per aprendre'n als tres!

   La verdad es que ni su padre ni yo tenemos ni idea de huertos, cultivos y plantas. ¡Pero la experiencia nos servirá para que aprendamos los tres !



     Tenim enciams, tomaqueres, cebes, porro, carbassó, maduixeres i un llimoner que aquest serà el tercer estiu que tenim i encara no hem aconseguit que ens faci ni una llimona!



  Tenemos lechugas, tomates, cebollas, puerro, calabacín, fresas y un limonero que con éste será el tercer verano que lo tenemos y todavía no hemos conseguido que nos haga ni un limón!







5 comentarios:

  1. Ja teniu feina a regar l´hortet!!! Els meus fills els hi encanta anar a casa la iaia i remenar la terra i collir tomàquets, cebes o el que s´escaigui. És una molt bona idea!!!

    ResponderEliminar
  2. Ohhh un hortet!! nosaltres vam intentar fer enciams i en van sortir la meitat... i unes mini patates vam fer una vegada també... quan la peque en sigui conscient vull tornar-ho a provar, perquè ja li agrada anar a remenar les plantes!!

    ResponderEliminar
  3. És una molt bona idea per ensenyar als petits com creixen les plantes i tornar una mica a les arrels, remenar terra, esquitxar-se regant, la sorpresa d'un brot nou,... Nosaltres hem plantat quatre enciams, quatre pèsols i maduixeres!

    ResponderEliminar
  4. Molt bona idea l'hortet, als nens els hi encanta !!!

    ResponderEliminar
  5. I tant, tenim feina i molt per a aprendre... ja veure'm que en surt!

    ResponderEliminar