domingo, 12 de enero de 2014

Detalls de bateig / Detalles de bautizo

   Just fa un mes vam batejar a la Mar. I en les setmanes prèvies, entre el caos d'adaptar-nos a ser quatre a casa, la recuperació post-part, l'inici d'en Pau a l'escola … vaig decidir fer jo els detalls de bateig! Uns marquets de foto fets de feltre amb un iman darrera. 

Justo hace un mes bautizamos a Mar. Y en las semanas previas, entre el caos de adaptarnos a ser cuatro en casa, la recuperación post-parto, el inicio de Pau en la escuela... decidí hacer yo los detalles de bautizo! Unos marquitos de fotos hechos de fieltro con un iman detrás.

  Haig de dir que la meva mare em va ajudar, i sense ella segurament no els hauria acabat a temps. Són 100% creació nostre, des de els marcs de feltre fins a la sessió de fotos de la Mar, les etiquetes… tot i que vaig treure la idea d'aquí

  Debo decir que mi madre me ayudó, y sin ella seguramente no los habría terminado a tiempo. Son 100% creación nuestra, desde los marcos de fieltro hasta la sesión de fotos de Mar, las etiquetas... aunque tomés prestada la idea de aquí


Estic força satisfeta del resultat, en vam fer més de setanta i vaig estrenar les noves etiquetes auto-adhesives de Coses de Mare.


Estoy bastante satisfecha del resultado, hicimos más de setenta y estrené las nuevas etiquetas auto-adhesivas de Cosas de Mare.



6 comentarios:

  1. Són súper macos i molt diferents! I no diguem, fets per la mare! Un record únic! Moltes felicitats !

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, la veritat és que la feina ha valgut la pena, ni que sigui per la satisfacció d'haver-ho fet nosaltres! Gràcies.

      Eliminar
  2. Ooooooh! Quina feinada però ha valgut la pena perquè han que preciosos!!! Felicitats!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies! Estem molt contentes amb el resultat, tot i que ha estat un xic estressant!

      Eliminar
  3. Què bonics! La veritat és que, malgrat sigui una feinada, val la pena fer aquests tipus de detallets una mateixa perquè et dona molta satisfacció. Jo vaig fer els detalls del meu casament i n'estic molt orgullosa. Una abraçada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola bonica! Si que val molt la pena, i encara que un cop fets mai els veus perfectes, el que compta és l'amor que hi has possat al fer-los. Una abraçada també per tu i la peque!

      Eliminar