jueves, 4 de julio de 2013

Un nou desig postal / Un nuevo deseo postal

  Ahir vam tornar a tenir una fantàstica sorpresa a la bústia! La cartera ens havia portat un nou desig de la mà de la Roser de P'tit gat. Un retall de tela pel Bai Jia Bei molt bonic i una carta per en Pau i una altre per la petita, que no recordo si us ho havia dit però es dirà Mar. I haig de dir que les seves cartes em van fer emocionar molt. Moltes gràcies Roser!

  Ayer volvimos a tener una fantástica sorpresa en el buzón! La cartera nos había traído un nuevo deseo de la mano de Roser de P'tit gat. Un recorte de tela para el Bai Jia Bei muy bonito y una carta para Pau y otra para la pequeña, que no recuerdo si os lo havia dicho pero se va a llamar Mar. I debo decir que sus cartas me hicieron emocionar mucho. Muchas gracias Roser!

5 comentarios:

  1. Aix, tinc deures pendents... Arribarà Fanny, t'ho prometo. No sé quan però arribarà. Un petó.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja, ja, ja, tranquila, no et preocupis que hi ha temps de sobres! Moltes gràcies per voler-hi col.laborar, per mi això ja compta!

      Eliminar
  2. OOOhhh! tinc ganes de veure aquesta manteta!! (ja sé que encara falta molt... però tinc ganes de veure com quedarà!)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jo també tinc moltes ganes de començar a convinar els retallets i veure com queda, però m'haig d'esperar...cada cosa al seu temps!

      Eliminar
  3. Hola Fanny t'he conegut pel socpetit i ara he començat a xafardejar el teu blog i la veritat és que tens coses molt boniques i interessants.
    Petonets

    ResponderEliminar