jueves, 14 de febrero de 2013

Carnaval

        Sempre intento triar per en Pau una disfressa de carnaval que abrigui força, i aquest any amb el fred que fa encara més. Aquesta és la disfressa de lleó que li vaig fer la setmana passada. 

   Siempre intento elegir para Pau un disfraz de carnaval que abrigue bastante, y este año con el frío que hace aún más. Éste es el disfraz de león que le hice la semana pasada.



Vaig aprofitar com a cos de la disfressa el pijama-manta que li vaig fer fa unes setmanes i li vaig cosir una cua. Després vaig fer el gorro, els guants i les fundes per les sabates. I com que feia tant fred i em va sobrar una mica de tela marró fosc, vaig decidir fer-li una bufanda a joc per a que no passés gens de fred! Pròximament intentaré preparar un tutorial pas a pas de com he fet el gorro, que pot servir de base per a altres disfresses (de dimoni amb unes banyes, d'avella amb unes antenes...).

  Aproveché como cuerpo del disfraz el pijama-manta que le hice hace unas semanas y le cosí una cola. Luego hice el gorro, los guantes y las fundas para los zapatos. Y como hacía tanto frío y me sobró un poco de tela marrón oscuro, decidí hacerle una bufanda a juego para que no pasara nada de frío! Próximamente intentaré preparar un tutorial paso a paso de como he hecho el gorro, que puede servir de base para otros disfraces (de demonio si se añaden unos con cuernos, de abeja con unas antenas ...).

5 comentarios:

  1. Que xulo!!! T'ha quedat genial! i ben calentonet! :)

    ResponderEliminar
  2. Molt xula!!!! Ja t´ho he dit altres vegades però ets una artistaaaa!!!

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies guapes! M'alegro que us agradi!

    ResponderEliminar
  4. Que divertida la disfressa! m'agrada molt

    ResponderEliminar
  5. Sí que devem estar propet, aquí em va semblar reconèixer el terra de Platja d'Aro! :-D
    La disfressa una passada, que no t'ho havia posat!!

    ResponderEliminar