jueves, 9 de abril de 2015

RUMS #15/15: Funda pel mòbil / Funda para el móvil


Els que havíeu vist darrerament l'estat de la meva funda del mòbil sabeu que necessitava canviar-la, o no... Aquesta setmana he cosit per mi una funda nova prenent com base la funda vella. I avui dijous, RUMS!

Los que habíais visto últimamente el estado de mi funda del móvil sabéis que necesitaba cambiarla, o no... Esta semana he cosido para mí una funda nueva tomando como base la funda vieja. Y hoy jueves, foros!


La tela un fat quarter comprat fa un parell d'anys a la Fira InterQuilt de Girona. Em recorda les samarretes que em tenyia i destenyia a l'adolescència! Inicialment la idea era fer-la llisa, però sobre la marxa vaig decidir que posats a tunejar-la ho feia complert.

La tela un fat quarter comprado hace un par de años en la Feria Interquilt de Girona. Me recuerda las camisetas que me teñía y desteñía en la adolescencia! Inicialmente la idea era hacerla lisa, pero sobre la marcha decidí que puestos a tunearla lo hacía totalmente.


El mòbil queda subjectat amb unes gomes, i la tapa tanca amb un imán (de fet, és l'original ja que l'únic que he fet ha estat forrar la funda antiga).

El móvil queda sujetado con unas gomas, y la tapa cierra con un imán (de hecho, es el original ya que lo único que he hecho ha sido forrar la funda antigua).


Trobareu la resta de RUMS de la setmana a aquí!

Encontraréis el resto de RUMS de la semana a aquí!

6 comentarios:

  1. Genial el reciclado!
    Te ha quedado muy chula, muy divertida ;D
    Seguro que te piden que les hagas alguna
    Biquiños!!!

    ResponderEliminar
  2. Móvil feliz como una perdiz!!! Muy chula!!!

    ResponderEliminar
  3. Ostres! Les fundes que s'obren d'aquesta manera m'han semblat sempre horrendes, tan negrotes. Ara sé que si me'n cau una a les mans la puc tunejar!
    Ben xula que ha quedat!

    ResponderEliminar