martes, 9 de septiembre de 2014

Vestit kimono / Vestido kimono



A començaments d'estiu vaig fer-li a la Mar aquest vestit kimono. El patró i el tutorial el teniu al blog de Cal Joan y más. El tutorial és per a un vestit reversible, i per tant, doble capa de tela. Em va semblar que per l'estiu seria més fresc fer-lo només amb una capa, així que vaig simplificar la costura.

A principios de verano le hice a Mar este vestido kimono. El patrón y el tutorial lo tenéis en el blog de CalJoan y más. El tutorial es para un vestido reversible, y por tanto, doble capa de tela. Me pareció que para el verano sería más fresco hacerlo sólo con una capa, así que simplifiqué la costura. 

 La tela d'animalets és de la botiga on-line d'una amiga que importa unes teles Japoneses molt boniques i que us recomano totalment: L'Atelier de Cleo, a Etsy. La tela groga ja l'havia fet servir per a fer les mànigues de la bata de manualitats d'en Pau, la podeu veure aquí, i és (com no!) del magrebí de Salt del que sempre us parlo (a veure quan em recordo d'apuntar-me el nom de la botiga!). 

La tela de animalitos es de la tienda on-line de una amiga que importa unas telas Japonesas muy bonitas y que os recomiendo totalmente: El Atelier de Cleo, en Etsy. La tela amarilla ya la había usado para hacer las mangas de la bata de manualidades de Pau, la podéis ver aquí, y es (como no!) del magrebí de Salt del que siempre os hablo (a ver cuando me acuerdo de apuntar el nombre de la tienda!). 

Inicialment només havia d'anar lligat amb una cinta però sortosament a últim moment vaig afegir uns snaps. I dic sortosament perquè la Mar se'l deslliga només fer-li el llaç! 

Inicialmente sólo tenía que ir atado con una cinta pero afortunadamente a último momento añadí unos snaps. Y digo afortunadamente porque Mar se lo desata sólo hacerle el lazo! 


La calceta cobre-bolquer és de la mateixa tela groga, i el patró i tutorial de Dana Made it.

La braguita es de la misma tela amarilla, y el patrón y tutorial de Dana Made it.









2 comentarios:

  1. M´encanta aquesta tela! I el patró també, de fácil posar per a la Mar, un 10 !!

    ResponderEliminar
  2. Molt bonic el vestit! Amb una capa deu ser molt fresquet!

    ResponderEliminar