martes, 2 de septiembre de 2014

Contes de punt de creu / Cuentos de punto de cruz


En algun moment crec que us he explicat que fa anys havia fet molt punt de creu. Doncs encara era a la facultat quan googlejant vaig trobar-me amb aquests contes per nadons fets de punt de creu. Em vaig enamorar d'ells i vaig decidir que quan estigués embarassada els faria. I aquests van ser els primers contes d'en Pau. Haig de dir que com que encara no tenia ni idea de com fer anar la màquina de cosir, els va cosir la iaia (la meva mare). Si us agraden trobareu els patrons aquí.



En algún momento creo que os he explicado que hace años había hecho mucho punto de cruz. Pues aun estaba en la facultad cuando googleando me encontré con estos cuentos para bebés hechos de punto de cruz. Me enamoré de ellos y decidí que cuando estuviera embarazada los haría. Y estos fueron los primeros cuentos de Pau. Debo decir que como todavía no tenía ni idea de cómo manejar la máquina de coser, los cosió la abuela (mi madre). Si os gustan encontrareis los patrones aquí.



3 comentarios:

  1. Mare meva quina passada!!!! Jo també havia fet molt punt de creu i sé la feinada que hi ha darrera d´aquests contes, però ha valgut la pena. Son molt bonics!

    ResponderEliminar
  2. Déu meu ! Això sí que és tenir paciencia i constancia, queden molt macos, un record per a guardar ! Són únics! Moooltes felicitats !

    ResponderEliminar