sábado, 26 de octubre de 2013

Birret per a orla / Birrete para orla En Pau va acabar l’escola bressol, i aquest curs ha començat a l’escola dels grans! I amb les mares de l’escola bressol vam decidir fer-los com a record una orla “de graduació”. Aquí teniu el birret de feltre que vaig cosir per a que féssim les fotos. El color va ser triat per unanimitat entre les mames de l’AFA.


 Pau terminó la guardería, y este curso ha empezado en la escuela de los mayores! Y las madres de la guardería decidimos hacerlos como recuerdo una orla “de graduación”. Aquí tenéis el birrete de fieltro que cosí para que hiciéramos las fotos. El color fue elegido por unanimidad entre las mamás de la AFA.
 Uns dies després, l’Alba, una bona amiga, em va demanar si n’hi podia fer un per regalar a la seva germana que aquest estiu s’ha graduat en magisteri d’educació infantil. Enhorabona Estel!

 Unos días después, Alba, una buena amiga, me pidió si le podía hacer uno para regalar a su hermana que este verano se ha graduado en magisterio de educación infantil. Enhorabuena Estel!

2 comentarios:

  1. M'hagués encantar veure'ls amb el birret. Segur que estaven pero menjar-se'ls.

    ResponderEliminar
  2. M'hagués encantar veure'ls amb el birret. Segur que estaven pero menjar-se'ls.

    ResponderEliminar