viernes, 24 de mayo de 2013

Un conte a l'escola bressol / Un cuento en la guarderia


La setmana de Sant Jordi, a l'escola bressol d'en Pau, ens van proposar a les famílies que cada dia anés un pare o mare a explicar un conte. I em vaig apuntar a explicar un conte que a en Pau li encanta: "La Capsa Secreta del Bosc". És un conte que us recomano, explica les aventures de dos amics per descobrir com s'obre una llavor per a fer que en néixi un arbre.


La semana de Sant Jordi, en la guardería de Pau, nos propusieron a las familias que cada día fuese un padre o madre a contar un cuento. Y me apunté a contar un cuento que a Pau le encanta: "La Caja Secreta del Bosque". Es un cuento que os recomiendo, explica las aventuras de dos amigos para descubrir cómo se abre una semilla para hacer que nazca un árbol.


El cas és que vaig preparar una caixa plena d'objectes que em servissin per a caracterítzar cada personatge i poder anar narrant el conte. Però em faltava una bareta màgica, un sol i un ull de pirata! Així que amb una mica de feltre i la màquina de cosir, vaig improvitzar-los d'una manera ràpida perquè no tenia massa temps. Ara formen part de la caixa de les disfresses!


El caso es que preparé una caja llena de objetos que me sirvieran para caracterizar cada personaje y poder ir narrando el cuento. Pero me faltaba una varita mágica, un sol y un ojo de pirata! Así que con un poco de fieltro y la máquina de coser, los improvisé de una manera rápida porque no tenía demasiado tiempo. Ahora forman parte de la caja de los disfraces!



Va ser una molt bona experiència, i és una sort que des de l'escola ens ofereixin aquestes oportunitats!


Fue una muy buena experiencia, y es una suerte que desde la escuela nos ofrezcan estas oportunidades!

6 comentarios:

  1. Que xula la idea d'anar a explicar un conte! Així també compartiu ni que sigui un dia l'espai amb en Pau, segur que estava ben orgullós de tenir la mama a classe!
    I que xulos que t'han quedat els complements, segur que tenies a tots els peques hipnotitzats!!
    :-D

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, és una sort que a l'escola ens ofereixin diverses oportunitats al llarg del curs de que hi pugui anar algun pare. A mi les vegades que hi he anat m'ha agradat molt, però intento no anar-hi massa perquè quan marxo ell ho passa malament i m sap molt greu...

      Eliminar
  2. Quina bona idea, d'explicar el conte amb una capsa i amb objectes! I la vareta t'ha quedat molt xula! N'haurem de fer una perquè la petitona va trencar la que la Laia tenia a casa l'àvia... per cert,com has enganxat el feltre al pal?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs, la veritat és que la vaig fer molt ràpid, només tenia uns minuts per deixar la caixa acabada abans de marxar a la feina. Primer vaig lligar les tres cintes al bastonet amb un nus, les tres de cop. Així el nus quedava força gruixut. Despres vaig cosir l'estrellaamb el bastó i el nus ja a dins, i la vaig cosir arranant la costura al bastó. Així, el propi nus fa que es mantingui unit.

      Eliminar
  3. Qué apañada eres.
    Me encanta esa forma de contar cuentos y que en la escuelita os dejen participar.
    Besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La primera vez que vi esta manera de contarlos fue en la biblioteca del pueblo, donde la tarde del último jueves de cada més hay una persona que cuenta un par o tres de cuentos. Me pareció genial, y quise provarlo!

      Eliminar