viernes, 10 de mayo de 2013

Top Abril de Naii

       Per fi us puc ensenyar ja acabat el Top Abril del Diario de Naii. Aquest és el primer Sewalong al qual participo i a més, és el primer treball que cuso per a mi.

   Por fin os puedo enseñar ya terminado el Top Abril del Diario de Naii. Éste es el primer Sewalong en el que participo y además, es el primer trabajo que coso para mí.


       Vaig modificar lleugerament el patró per a fer-lo amb 9 cm més de faldilla, i alhora, vaig fer l'arrugat de 5 cm en comptes de 3 cm com marcava el patró. La raó? Doncs necessitava que fos un top pre-mama! Ara encara no em calen aquests centímetres extres però aquest estiu ja veureu com no em sobra tanta tela!





   Modifiqué ligeramente el patrón para hacerlo con 9 cm más de falda, y a la vez, hice el fruncido de 5 cm en vez de 3cm como marcaba el patrón. La razón? Pues necesitaba que fuera un top pre-mama! Ahora todavía no necesito estos centímetros extras pero este verano ya veréis como me no sobra tanta tela!



     Moltes gràcies Naii! El teu tutorial ha estat molt entenedor. He aprés molt participant en el teu sewalong i m'ho he passat molt bé. I a més, el resultat m'encanta! 

  Muchas gracias Naii! Tu tutorial ha sido muy entendible. He aprendido mucho participando en tu sewalong y me lo he pasado muy bién. Y además, el resultado me encanta!

18 comentarios:

  1. Que chulo te ha quedado!!!! esta etiqueta esta muy profesional! que bonita! ya tiene bastante sitio para la barriga! Muchas gracias por participar!

    ResponderEliminar
  2. Otra futura mamá! Enhorabuena! Te ha quedado un top muy chulo, esa tela es una monada!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hemos sido unas pocas con la versión pre-mama, creo que el top lo ponia facil para que pudieramos adaptarnoslo. La verdad es que la tela fue una ganga que encontré mirando telas y cuando lo vi pensé que era para el top de Naii.

      Eliminar
  3. M'agrada molt, la tela és és molt divertida!

    D'aquí a uns mesos volem foto amb el top i la panxolina :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es una mica atrevida però m'agrada perquè té un toc com de tela africana i per l'estiu ja està bé el "colorido"! No pateixis, intentaré pensar-hi i la penjaré quan la panxa sigui ben grossa!

      Eliminar
  4. T'ha quedat super bé, Fanny! Realment és perfecte per que la panxolina vagi creixent, que previsora!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies guapa! Em sembla que fins i tot massa previsora, perquè no se si la panxa serà tant grossa com per omplir tant faldó, però bé, segur que almenys el podré portar tot l'estiu!

      Eliminar
  5. pensaba que había puesto comentario! me gusta mucho cómo te ha quedado.
    Me encanta el logo!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias! El logo me costó dar con algo que me convenciera però al final... qué más sugerente de "cosas de madre" que una mamá y su hijo.

      Eliminar
  6. T'ha quedat molt boninc. I m'encanta l'estampat. Enhorabona.

    ResponderEliminar
  7. Moltes gràcies a totes! Quan la panxeta creixi una mica més, ja us possaré una altre foto!

    ResponderEliminar
  8. M'agrada molt com t'ha quedat. Enhorabona per la teva futura maternitat!

    ResponderEliminar
  9. Molt xulo el top i quina tela més maca i l'etiqueta també és molt bonica...
    Bé que m'agrada tot!!

    ResponderEliminar
  10. Bones Fanny, ens encanta la tela, t'ha quedat molt xulo, i amb la panxona quedarà encara millor :-)
    Nosaltres vam fer servir la mateixa tela per a una faldilla per anar amb leggins, de Para mi peque con amor, aviam si comença a sortir el sol i la traiem a passejar, jeje!

    ResponderEliminar