lunes, 18 de marzo de 2013

Primer premi blogaire / Primer premio bloguero

 Fa uns dies vaig rebre amb molta il·lusió i gran sorpresa un premi blogaire concedit per l'Estel de Feinetes Pendents; el One Lovely Blog Award (el Premi a un blog encantador). I dic amb molta il·lusió ja que és el primer premi blogaire que rebo i amb gran sorpresa perquè només fa poc més d'un mes i mig que va néixer aquest blog. Moltes gràcies Estel!


          Hace unos días recibí con gran ilusión y sorpresa un premio bloguero concedido por Estel de Feinetes Pendents; el One Lovely Blog Award (el Premio a un blog encantador). Y digo con mucha ilusión ya que es el primer premio bloguero que recibo y con gran sorpresa porque sólo hace poco más de un mes y medio que nació este blog. ¡Muchas gracias Estel!


I en què consisteix el premi?
     1. Enganxar la imatge del premi al blog.
     2. Enllaçar el teu blog amb el de la persona que t'ha atorgat el premi.
     3. Explicar 7 coses sobre tu.
     4. Atorgar el premi a 15 blogs.
     5. Posar-te en contacte amb els blogs premiats per informar-los.


Y en qué consiste el premio?
  1. Pegar la imagen del premio al blog.
  2. Enlazar tu blog con el de la persona que te otorgado el premio.
  3. Explicar 7 cosas sobre ti.
  4. Otorgar el premio a 15 blogs.
  5. Ponerte en contacto con los blogs premiados para informarles.



7 coses sobre mi:

     1. Sóc una somniadora i em fa feliç pensar que els somnis es poden fer realitat, i que només depen d'un mateix per a que sigui així. Com diu l'Albert Espinosa penso que: " Si creus es crea".

    2. El millor que m'ha passat a la vida és ser mare. L'enamorament amb en Pau va ser a primera vista i no ha fet més que anar en augment a mesura que ha anat passant el temps.
    
     3. Odio que m'enganyin o em manupulin deliberadament per a treure'n un propòsit. És més senzill demanar les coses educadament i si cal, argumentar-les.

    4. Sóc molt desordenada però sempre mantenint un ordre en el meu caos.

    5. Tinc la sort d'haver aconseguit una part dels tres grans somnis de la meva vida, ara em queda treballar per a completar-los.

    6. La paraula difícil no m'espanta, més aviat esdevé un repte per mi.

    7.  Fent meva una frase de Valentino Rossi: "tinc molts defectes que vull millorar però el que més em fastigueja és que sempre arribo tard". En el meu cas, no és per manca de velocitat, sinó que crec que  no he aprés a estimar correctament el temps que necessito per arribar.



7 cosas sobre mí:

    1. Soy una soñadora y me hace feliz pensar que los sueños se pueden hacer realidad y que sólo depende de uno mismo que sea así. Como dice Albert Espinosa: "Si crees se crea".

    2. Lo mejor que me ha pasado en la vida es ser madre. El enamoramiento con Pau fue a primera vista y no ha hecho más que ir en aumento a medida que ha ido pasando el tiempo.

   3. Odio que me engañen o me manipulen deliberadamente para sacar de mi un propósito. Es más sencillo pedir las cosas educadamente y si es necesario argumentarlas.

   4. Soy muy desordenada pero siempre intento mantener un orden en mi caos.

   5. Tengo la suerte de haver conseguido una parte de los tres grandes sueños de mi vida, ahora me queda trabajar para completarlos.

   6. La palabra difícil no me asusta, más bien se convierte en un reto para mí.

   7. Haciendo mía una frase de Valentino Rossi: " Tengo tantos defectos y tanto que mejorar. Lo que más me fastidia es que siempre llego tarde ". En mi caso, no es por falta de velocidad, sino que creo que no he aprendido a estimar correctamente el tiempo que necesito para llegar.



Blogs premiats 
Blogs premiados

    Aquesta és la part més difícil i la que ha fet que em prengués aquests dies per a editar l'entrada. Haig de dir que segueixo i admiro molts blogs, intento seguir els de les persones que em segueixen a mí i també el de la gent que conec personalment o a través d'algun fórum. A més, segueixo tots els blogs que en algún moment hi he descobert alguna entrada que m'ha resultat interessant. Voldria premiar-los a tots i crec que tots es mereixen aquest guardó, però com que només en puc triar 15, aquí teniu la llista dels guardonats. Gràcies a tots i totes per les aportacions que feu en el meu dia a dia.


       Esta es la parte más difícil y la que ha hecho que me tomara estos días para editar la entrada. Debo decir que sigo y admiro muchos blogs. Intento seguir los de las personas que me siguen a mí y también el de la gente que conozco personalmente o a través d'algun foro. Además, sigo todos los blogs en los que en algún momento he descubierto alguna entrada que me ha resultado interesante. Quisiera premiarlos a todos y creo que todos se merecen este galardón, pero como sólo puedo elegir 15, aquí tenéis la lista de los galardonados. Grácias a tod@s por las aportaciones que hacéis en mi día a día.


En som dues
Kuka & bubu
P'tit gat
Qzetes
Patchmanetes
El Arca de Glops
Fent Pensant Dient
MilMolt
Petites coses
Pedaços de puça
Petit taller de costura
Aprenent a ser mare 2.0
Diario de Naii
Para mi peque con amor
Fent i desfent... aprèn l'aprenent!





7 comentarios:

  1. ooohhhh!! quin honor!!! Merci Fanny!!! Gràcies al teu premi he descobert un piló de blogs molt xulos, encantada de compartir-lo amb unes noies tan creatives!!

    ResponderEliminar
  2. Mooltes felicitats per aquest premi ! i mil gràcies per pensar amb nosaltres.

    Endavant amb el Blog! montse i marta

    ResponderEliminar
  3. Ohhh! Felicidades! Que ilusión recibir un premio! Da mucha satisfacción servir de inspiración a otras personas, enhorabuena, que sigas cosiendo y creando mucho! Muchas gracias por acordarte de mi!

    ResponderEliminar
  4. Moltes Felicitats pel premi i moltes gràcies per haver pensat en el meu, és el primer i em fa moltíssima il.lusió!
    Endavant amb el bloc, m'encanta!
    Mil gràcies, bonica!

    ResponderEliminar
  5. Uou, muchíiiiiiiiiiisimas grácias, hace una ilu tremenda que se acuerden de tu blog (y más cuando una misma lo tiene paradillo por handicaps de la vida).
    Te mereces un premio (bueno, otro más).
    En cuanto tenga vida propia, lo cualgo en mi blog.
    Un millón de grácias!!

    ResponderEliminar
  6. Gràcies per pensar en nosaltres. Ens ha fet molta il.lusió!!!!

    ResponderEliminar
  7. graciessssss !!!!! aqui una altra premiada :-)

    ResponderEliminar