domingo, 24 de marzo de 2013

Ja tinc les meves pròpies etiquetes! / ¡Ya tengo mis propias etiquetas!



  Ja tinc les meves pròpies etiquetes per marcar la roba que faci i em fa molta il·lusió!

 ¡Ya tengo mis propias etiquetas para marcar la ropa que haga y me hace mucha ilusión!

       Fa uns mesos quan vaig portar a la feina els pijames que li havia fet a en Pau per ensenyar-los, una companya em va dir que hi trobava a faltar una firma, una marca, un "algo" que identifiqués que ho havia fet jo. Em va dir: "Els pintors i escultors firmen la seva obra. I aquesta roba també l'hauries de firmar, això és la teva creativitat". Des de llavors que vaig estar pensant en la idea de fer-me unes etiquetes. Primer vaig pensar a fer-les jo mateixa amb cinta i paper d'estampar. Després, fa uns mesos, vaig veure al diario de Naii que la Naii s'havia encarregat unes etiquetes genials i vaig tornar a sentir ganes de tenir les meves. Així que com que l'icona la tenia clara des d'un inici, una mare amb el seu fill, només em va quedar cercar una mica per internet on poder comprar-les. Al final em vaig decidir per aquestes de Roberto Sand. Són d'un material que es diu ultrasuede, no en sé la traducció però és com una pell girada molt suau. La veritat és que n'estic molt contenta, tant del tracte rebut com del resultat.




   Hace unos meses cuando llevé al trabajo los pijamas que le había hecho a Pau para enseñarlos, una compañera me dijo que echaba de menos una firma, una marca, un "algo" que identificara que lo había hecho yo. Me dijo: "Los pintores y escultores firman su obra. Y esta ropa también la deberías firmar, esto és tu creatividad". Desde entonces estuve pensando en la idea de hacerme unas etiquetas. Primero pensé en hacerlas yo misma con cinta y papel de estampar. Luego, hace unos meses, vi en el diario de Naii que la Naii había encargado unas etiquetas geniales y volví a sentir ganas de tener las mías. Así que, como el icono la tenía claro des del principio, una madre con su hijo, sólo me quedó buscar un poco por internet dónde poder comprarlas. Al final me decidí por estas de Roberto Sand. Son de un material que se llama ultrasuede, no sé la traducción pero es como una piel girada muy suave. La verdad, estoy muy contenta, tanto con el trato recibido como con el resultado.

5 comentarios:

  1. Quina il·lusió les teves pròpies etiquetes!! M'agraden molt, i el disseny és molt maco.
    Jo continuo gestant la idea però quan veig aquestes etiquetes tant maques..
    Enhorabona per la feina feta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'únic que has de fer és de pensar el disseny. Amb aquest noi, inclús si volies t'ajudava amb el disseny, jo perquè ja el tenia força clar. I si mires per etsy.com n'hi ha molts que fan etiquetes!

      Eliminar
  2. Són molt maques!
    Jo vull fer renovació d'etiquetes, en tinc unes de molt bàsiques i ja me'n queden molt poques (les vaig comprar perquè la meva filla sapigués on era el davant i el darrera de la roba). Miraré per etsy :)

    ResponderEliminar
  3. Que xules! Sempre he pensat que hauria de tenir alguna mena d'etiqueta, però encara no tinc clar de quina mena...

    ResponderEliminar